Acasă Sibiu

Minor de 14 ani dispărut dintr-un centru de plasament | Apelul poliției

495
14 ani

Un minor de 14 ani a dispărut dintr-un centru de plasament.

Polițiștii sibieni caută un minor în vârstă de 14 ani, a cărui plecare voluntară dintr-un centru de plasament a fost sesizată în seara zilei de 20 ianuarie. Cetățenii care pot oferi informații cu privire la acest minor sunt rugați să apeleze 112.

La data de 20 ianuarie, în jurul orei 2200, prin S.N.U.A.U. 112, o angajată a Centrului de Plasament Orlat a sesizat Secția 6 Poliție Rurală Orlat cu privire la faptul că, în seara aceleiași zile, minorul PÎȘU LAURENȚIU NICOLAE, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar din centrul de plasament într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 55 kg, ochi verzi, păr șaten, tuns scurt cu breton lung, faţă ovală.

Nu prezintă semne particulare.

La data plecării purta geacă de culoare gri, blugi de culoare închisă, adidași de culoare neagră, pantaloni sport de culoare neagră, maiou verde și adidași negri.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

ACTUALIZARE:

În urma activităților desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, azi, în jurul orei 12:00, minorul a fost depistat pe raza satului Nou, comuna Roșia, județul Sibiu. Băiatul a fost dus în Centrul de Plasament Orlat. Din primele verificări rezultă că minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.