Acasă Sport

6 amicale pentru Gaz Metan în Spania | VEZI programul

523
în Spania

Lotul Gazului Metan a plecat vineri în Spania, acolo unde va efectua un cantonament de două săptămâni.

În această perioadă, gruparea de pe Târnava Mare va disputa și șase jocuri de verificare, în compania unor adversari din Elveția, Germania și Japonia. Gaz Metan pregătește startul de sezon în Spania, acolo unde are programate pe lângă antrenamente și șase partide amicale, dintre care patru au fost deja stabilite.

Astfel, pe 14 ianuarie, Gaz Metan va întâlni FC Lausanne-Sport, ocupanta primei poziția din a doua Ligă elvețiană, iar trei zile mai târziu, în data de 17 ianuarie, gaziștii vor disputa o partidă de pregătire cu FC Luzern, formație din prima Ligă elvețiană. Al treilea adversar din cantonamentul programat în Marbella va fi SV Darmstadt 98, formația care evoluează în Liga a doua din Germania, iar partida se va disputa în data de 21 ianuarie.

Ultimul joc de verificare care a fost deja stabilit va avea loc în data de 23 ianuarie, atunci când Gaz Metan va întâlni Shonan Bellmare, echipă care evoluează în prima ligă din Japonia. În zilele de 17 și 21 ianuarie, vor mai avea loc încă două partide de verificare cu adversari care nu au fost încă stabiliți. Lotul alb-negrilor va reveni în țară în data de 24 ianuarie pentru a se pregăti pentru primul joc oficial din 2020, în care va întâlni Universitatea Craiova.

Foto: Facebook|Marbella Football Center

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here