Acasă Sibiu

Moș Crăciun a ajuns în mijlocul copiilor cu autospeciala de salvare de la înălțime

193
Moș Crăciun

Moș Crăciun a ajuns în mijlocul copiilor cu autospeciala de salvare de la înălțime.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Căpitan Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, a îmbrăcat haine de sărbătoare, cu ocazia primirii vizitei oficiale a lui Moș Crăciun împreună cu un grup de copii, precum și primirea grupului de colindători din cadrul Asociației Pensionarilor Sibiu.

,,În timpul vizitei grupului de 13 copii din localitățile Colun și Scoreiu, un personaj de poveste ne-a surprins pe toți în curtea unității. Veselia nemărginită a copiilor, la apariția lui Moș Crăciun a umplut curtea instituției de emoție. Abandonat de renii obosiți, pe acoperiș, Moșul a fost salvat de pompierii militari cu ajutorul autospecialei de salvare de la înălțime și adus în mijlocul micuților.

La întâlnirea cu Moșul cel bun și darnic, copiii au cântat colinda Moș Crăciun cu plete dalbe în semn de bun venit, iar îmbrățișările pline de afecțiune ale copiilor l-au convins pe bătrânel să poposească pentru un timp la ISU Sibiu. Întâlnirea a decurs frumos și lin, voia bună împletindu-se cu colindele, entuziasmul cadourilor primite și emoțiile citite pe chipul tuturor” spune Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: Facebook|ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here