Acasă Sibiu

Accident cu 10 victime din cauza unei depășiri neregulamentare | Foto

3690
depășiri neregulamentare

Duminică dimineața s-a produs un accident cu 10 victime din cauza unei depășiri neregulamentare.

Accidentul s-a petrecut pe DN 7, la Boița. Din primele cercetări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un șofer din Argeș, în vârstă de 20 de ani, cu o vechime de 1 an în conducere, pe fondul unei depășiri neregulamentare a unui autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un bărbat de 52 de ani, din Argeș. În urma accidentului, 9 adulți și un copil din cele două autoturisme au fost răniți. 

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu două echipaje Smurd, autospeciala de transport victime multiple și un echipaj de descarcerare. De asemenea, la fața locului au intervenit și două echipaje SAJ. 

,,După evaluarea medicală și acordarea asistenței medicale s-au transportat la UPU Sibiu,  Autospeciala Smurd C, un bărbat de circa 28 de ani cu traumatism lombar, Autospeciala Smurd B, două persoane de sex masculin de cca 50 de ani cu traumatism membru inferior și de circa 30 ani cu traumatism umăr, Ambulanța SAJ B o femeie de circa 48 ani cu traumatism costal, Ambulanța SAJ B a transportat un bărbat de aproximativ 46 de ani cu traumatism abdominal. De asemenea, Autospeciala de transport victime multiple transportă patru adulți și un copil, conștienți” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Foto: SAJ Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here