Acasă Sibiu

Un tir a lovit un cap de pod și a luat foc | Foto&Video

3645

Un tir a lovit un cap de pod și a luat foc.

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineața pe DN 1, la Bradu. Din impact, al doilea șofer, aflat pe scaunul din dreapta, a fost proiectat în râul Olt și a fost găsit decedat de scafandri. Tirul a lovit un cap de pod, a rupt parapetul de protecție pe o distanță de mai bine de 50 de metri, iar cabina a rămas suspendată deasupra râului Olt.

Imediat după impact, tirul a luat foc, șoferul a reușit să se salveze, dar pasagerul de pe locul din dreapta a căzut în apă prin geamul lateral.  Cei doi bărbați din cabină erau ambii șoferi și schimbaseră locurile cu doar câteva minute înainte de accident. Tânarul de 27 de ani, aflat în dreapta nu a apucat să își pună centura de siguranță după ce colegul lui a trecut la volan, astfel că a fost proiectat prin geam în râul Olt.

Bărbatul care conducea a reușit să se salveze și a ieșit singur din cabina cuprinsa de flăcări. Șoferul dispărut are 27 de ani și era la prima cursă. Dacă acesta nu a reușit sa iasă din apa imediat după ce a căzut, șansele ca el să mai fie în viața sunt foarte mici. Pompierii l-au căutat cu barca și au chemat în ajutor scafandri din alte județe.

Din primele cercetări, șoferul tirului ar fi pierdut controlul mastodontului din cauza unei explozii la o roată. Tir-ul încărcat cu produse lactate venea din Austria și ar fi trebuit să ajungă la Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.