Acasă Nova TV

Bărbat ucis cu mai multe lovituri de topor la Axente Sever

6474

Un bărbat a fost ucis cu mai multe lovituri de topor la Axente Sever.

Fapta s-a petrecut marți pe fondul consumului de alcool, care a degenerat într-un conflict. Un bărbat de 65 ani și unul de 68 ani, au băut împreună la locuința primului din Axente Sever. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă, iar gazda a luat un topor și l-a lovit de mai multe ori în zona capului pe bărbatul de 68 ani.

În urma loviturilor primite, acesta a decedat. Agresorul a fost reținut pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul va fi cercetat pentru omor.

ACTUALIZARE Comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu

,,În data de 14.10.2019, în jurul după-amiezii, inculpatul  M. N., în vârstă de 65 ani împreună cu victima G. I., în vârstă de 68 ani au consumat băuturi alcoolice la domiciliul inculpatului, situat în comuna Axente Sever, sat Axente Sever, jud. Sibiu, iar pe fondul unui conflict spontan, inculpatul M.N. a lovit victima G.I. de mai multe ori cu toporul în cap, cauzându-i multiple leziuni traumatice craniene care au avut un rol determinant în producerea decesului.

Ulterior, inculpatul  M.N. a târât victima din interiorul locuinţei până în curte şi a încercat să se sustragă de la urmărirea penală, schimbându-se în haine curate şi ascunzându-le pe cele murdare de sângele victimei în lada unei canapele, după care s-a culcat. A doua zi, în jurul după-amiezii, victima a fost căutată de către o rudă la domiciliul inculpatului, fiind găsită decedată în curtea acestuia, astfel că au fost anunţate organele de poliţie.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului a fost identificat toporul folosit la agresiune, într-o încăpere din imobilul inculpatului M.N., fiind ascuns sub o pereche de pantaloni, precum şi hainele purtate de acesta în ziua precedentă. Prin ordonanţa din data de 15.10.2019 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de inculpatul  M. N. pentru săvârşireainfracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin 1 Cod penal.

Prin ordonanţa din data de 16.10.2019 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penalefaţă de inculpatul  M. N. pentru săvârşireainfracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin 1 Cod penal. Prin ordonanţa din data de 15.10.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinereainculpatului M.N., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prev. şiped. de art. 188 alin. 1 Cod penal, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şilibertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile.

 Pe parcursul cercetărilor, procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul de Investigaţii Criminale şiPoliţiei Municipiului Mediaş – Biroul de Investigaţii Criminale” se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here