Acasă Sport

Gaz Metan a fost eliminată din Cupa României de o formație de liga a treia

345

Gaz Metan a fost eliminată din Cupa României de o formație de liga a treia.

Formația lui Edi Iordănescu a pierdut cu scorul de 2-1 confruntarea cu Foresta Suceava. Partida a contat pentru faza șaisprezecimilor Cupei României. Sergiu Buș a deschis scorul pentru alb-negrii, iar oaspeții au reușit să întoarcă rezultatul cu două goluri marcate în finalul primei reprize.

Prima partidă din acest sezon al Cupei României a fost și ultima pentru Gaz Metan. Tehnicianul Edi Iordănescu a început partida în formula Ricardo Batista, Marian Pleașcă, Ionuț Larie (Cpt.), Răzvan Popa, Răzvan Trif, Neluț Roșu, Mickael Diakota, Nasser Chamed, Stephan Drăghici, Paul Costea și Sergiu Buș.

Gruparea de pe Târnava Mare a început bine partida de la Suceava împotriva Forestei, iar în minutul 7 Sergiu Buș a reușit să deschidă scorul. În minutul 44, formația gazdă a reușit să egaleze prin Constantin Dudu Drugă. Acesta a marcat direct din lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri. Peste doar trei minute, Robert Martin a marcat, iar Foresta a reușit să întoarcă scorul.

În actul secund, tehnicianul Edi Iordănescu i-a trimis în teren pe Ely Fernandes și Dumitru Cardoso, iar Gaz Metan a presat în jumătate adversă, dar nu a reușit să găsească drumul spre gol. S-a terminat 2-1 pentru Foresta care a reușit să producă surpriza.

Înregistrarea integrală a partidei poate fi urmărită mai jos:

Video: Facebook|SportSV.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here