Acasă Sibiu

9 traficanți de droguri reținuți | Mascații au descins în 18 locații

3466

9 traficanți de droguri au fost reținuți joi dimineața în județul Sibiu.

În urma a 18 percheziții domiciliare ale polițiștilor de la combaterea criminalității organizate în județul Sibiu, au fost puse în executare 52 de mandate de aducere, iar  9 persoane au fost reținute. În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B. T. Sibiu, au acționat într-un dosar penal de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„Au fost efectuate 18 percheziții domiciliare, în municipiul Sibiu și în orașul Cisnădie și au fost puse în executare 12 mandate de aducere, pentru persoane bănuite în dosar și alte 40 pentru alte persoane implicate.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate pliculețe ce conțin masa vegetală mărunțită de culoare verde, substanță pulverulentă de culoare albă, substanță cristalină de culoare albă, masă vegetală uscată de culoare verde, cântare electronice, laptopuri, telefoane mobile, tablete, harduri, precum și 4.000 de lei și 5.225 de euro.

După audieri, pe numele a 9 persoane procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate, astăzi, Tribunalului Sibiu, cu propunere de arestare preventivă. La activități au participat, alături de polițiștii de combaterea criminalității organizate, și 19 grupe ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale” se arată într-un comunicat de presă remis de către IPJ Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here