Acasă Nova TV

Scandal pe Tineretului | Electrica a deconectat familiile branșate ilegal

2845

Câteva zeci de familii care locuiesc în blocurile 3 și 5 de pe strada Tineretului, conectate ilegal la rețeaua electrică, au fost debranșate joi dimineață.

Joi seara, mai multe persoane au incediat doisprezece containere de depozitare a deșeurilor chiar în mijlocul cartierului. Sub protecția poliției, angajații societății Electrica i-au deconectat joi dimineața pe cei care se branșaseră ilegal la rețeaua electrică în blocurile de garsoniere 3 și 5 de pe strada Tineretului.

Joi seara a fost scandal în zonă, după ce mai multe persoane au dat foc containerelor de colectare a deșeurilor chiar în mijlocul cartierului. Vineri dimineață a fost convocată o ședință cu acest subiect la sediul Primăriei, la care au participat reprezentanți ai societății Electrica, Direcției de Asistență Socială, ECO-SAL și Jandarmeiei, iar ulterior Primarul Gheorghe Roman a mers la fața locului pentru a vorbi cu locatarii din zonă și a explicat că va cere instituțiilor abilitate să ia toate măsurile care se impun pentru a se intra în legalitate și normalitate. 

Conducerea societății ECO-SAL spune că 12 containere au fost distruse și că va proceda la recuperarea prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here