Acasă Sibiu

Accident mortal pe Valea Oltului

1471

În noaptea de sâmbătă spre duminică s-a produs un accident mortal pe Valea Oltului.

Șoferul unui autoturism înmatriculat în Vâlcea care circula pe Valea Oltului spre Sibiu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Alba, condus regulament din sens opus. În urma impactului violent, cei doi șoferi și patru pasageri din cele două autoturisme au fost răniți.

La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă tip C, un echipaj prim ajutor medical calificat tip B, un echipaj cu autospecială de transport victime multiple, un echipaj Smurd în sprijin de la ISU VL și un echipaj SAJ Sibiu. 

,,Autospeciala de transport victime multiple și echipajul de terapie intensivă mobilă au transportat către UPU Sibiu un număr de 4 victime politraumatizate, 1 bărbat aproximativ 49 de ani, doi tineri de aproximativ 20 de ani și o femeie de aproximativ 52 de ani, iar o victimă a fost transportată de SAJ Sibiu. O victimă aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitarea și a fost declarată decedată de medici” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Șoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens are 23 de ani și este din Vâlcea. Celălalt conducator auto are 49 și este din Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here