Acasă Transilvania Online

Simona Halep meciuri demonstrative la Cluj | Sports Festival 2019

169
sports festival 2019 Simona Halep

Simona Halep participă Sâmbătă 15 iunie la Cluj, la SPORTS FESTIVAL alături de Marius Copil, Daniela Hantuchova și Fabio Fognini.

Simona Halep şi Fabio Fognini sunt vedetele meciului demonstrativ de la Cluj-Napoca, programat sâmbătă la BT Arena cu ocazia Sports Festival 2019. La eveniment va fi prezent si fostul antrenor al Simonei, Darren Cahill.

Iniţial, italianul Fognini trebuia să joace alături de soţia sa, Flavia Pennetta. Fosta campioană de la US Open s-a accidentat şi a fost înlocuită cu Daniela Hantuchova, fost număr 5 WTA. Jucătoarea din Slovacia s-a retras acum 2 ani din activitate după ce a câștigat 7 turnee WTA.

Pe lângă meciul de dublu mixt, vor mai avea loc şi două jocurile demonstrative de simplu. Halep o va înfrunta pe Hantuchova, în timp ce Marius Copil îl va avea ca adversar pe Fognini, italianul care tocmai a intrat în top ten ATP. 

Sports Festival reuneste cele mai indragite sporturi si legende sportive timp de 4 zile, la Cluj-Napoca.

Mai mult, amatori si profesionisti, parinti si antrenori, copii si campioni, toti pot practica sportul preferat sau pot invata regulile unui sport nou, intre 13-16 iunie 2019.

Evenimentul este o inițiativă unică în România și este menit să ofere oportunități prin care publicul să se apropie de sport într-un mod activ.

Foto: Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.