Acasă Nova TV

Cerc pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă la Grădinița Numărul 12 | Foto

484
Cerc pedagogic

Grădinița cu Program Prelungit Numărul 12 Mediaș a fost joi gazda Cercului pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă.

La Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 12 Mediaş, educatoarele participante la Cercul pedagogic şi copiii s-au întâlnit în frumosul Univers al Copilăriei. Cercul s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxantă, destinsă, cu activităţi antrenante pe grupe de lucru în care cadrele didactice şi-au demonstrat creativitatea, originalitea, experienţa la clasă.

Grădinite participante au fost Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” Mediaş, Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinocchio” Mediaş, Grădiniţa cu Program Prelungit “Montessori” Mediaş, Grădiniţa cu Program Prelungit Numărul 12  Mediaş,  Grădiniţa cu Program Normal Numărul 1 Mediaş, Grădiniţa cu Program Normal Brateiu, Grădiniţa cu Program Normal Buzd, Grădiniţa cu Program Normal Târnava, Grădiniţa cu Program Normal Târnăvioara și Grădiniţa cu Program Normal Ighişu Nou.

Tematica Cercului pedagogic a fost „Frumosul, armonia, sunetul şi ritmul-ca valori ale artelor cultivate de la vârstele timpurii !!!”. Cele trei subiecte abordate au fost ,,Copil, copilărie, educatoare”, ,,Educaţie şi comunicare prin teatru la vârsta preşcolară”, respectiv ,,Abordarea interculturalităţii şi a divesităţii în procesul instructiv-educativ din grădiniţă”.

Cercul pedagogic al educatoarelor din Mediaș și zonă se organizează cu sprijinul Inspectorilor de specialitate de la I.S.J. Sibiu, Prof. Dr. Maria Turean și Prof. Delia Stoicescu. Responsabilul Cercului pedagogic este Profesorul Iustina Nicula, Directorul Grădiniţei cu Program Prelungit Numărul 12 Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here