Acasă Sibiu

Un tânăr a închiriat 3 locuințe și a sustras din ele 5 televizoare

516
a închiriat 3 locuințe

Un tânăr din Vâlcea a închiriat 3 locuințe și a sustras din ele 5 televizoare.

La data de 3 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au identificat și reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Vâlcea, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

„Vâlceanul este bănuit că, în perioada 28 – 29 martie, a închiriat trei locuințe cu regim hotelier, situate în municipiul Sibiu și în localitatea Șelimbăr, de unde ar fi sustras cinci televizoare în valoare de aproximativ 5.400 de lei.

Pe raza municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Pitești, I.P.J. Argeș și al colegilor din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, I.P.J. Alba, s-a reușit identificarea și recuperarea a patru dintre televizoarele sustrase” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tânărul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a trei infracțiuni de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Foto: vrancea24.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here