Acasă Nova TV

Secretele unui cozonac reușit pentru masa de Paște

199
De Paște

De Paște, fiecare dintre noi încearcă să își umple masa cu cele mai gustoase bunătăți, fie că respectăm bucătăria tradițională, fie că alegem să preparăm rețete din bucătăriile internaționale.

În mod tradițional, de pe masa de Paște nu ar trebui să lipsească cozonacul, însă nu întotdeauna prepararea acestuia este încununată de succes.

Invitat în cadrul emisiunii Mediaș 120 la Nova TV, Profesorul Aurelia Rusu, autor a două cărți de rețete, a vorbit despre secretele unui cozonac reușit.

Foto: adevarul.ro

Articolul precedentNumărul șomerilor a rămas aproape neschimbat în martie la Mediaș
Articolul următorCSM Mediaș debutează joi în play-off-ul pentru locurile 9-16 | Declarații

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.