Acasă Nova TV

FĂRĂ MIEI VII anul acesta la Mediaș

1207

Medieșenii nu vor putea cumpăra miei vii anul acesta din Piața Agroalimentară Mediaș.

Anunțul a fost făcut de către conducerea societății Piața Prim-Com. Motivul îl reprezintă o interdicție pusă de către Direcția Sanitar Veterinară a Județului Sibiu.

„Din cauza interdicției Direcției Sanitar Veterinare, de a nu se comercializa miei vii în târguri și piețe pe o perioadă nedeterminată, vă informăm că nici în Piața Agroalimentară Mediaș nu se vor comercializa miei vii” se arată într-o informare de presă, remisă de către societatea Piața Prim-Com Mediaș.

Foto: arhivă

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. buna nu au voie sa vanda tarani animalele din ograda sa cumparam mortacimi si carne cu cancer din magazine ca sa omoare populatie ! jos cu presedintele si toata guvernarea din tara ! Rusine lor sa le fie @

  2. Atata mai aveam si noi traditiile 🙁 jenant …pana la urma tara asta mai este a noastra …important e sa va faceti pensii speciale si sa faceti mereu posibil sa nu intrati in inchisoare RUSINE CONDUCERE !!!ne faceti sa mergem tinerii prin tari straine!!!noi nu putem fi ca alte tari niciodata ,in tara asta este cea mai mare hotie !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here