Acasă Nova TV

Code Warriors și Arthur reprezintă Liceul Roth la BRD FIRST Tech Challenge

602
Code Warriors

Șase elevi de la Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth au construit un robot, cu care vor participa la la Campionatul Regional Eliminatoriu din cadrul BRD FIRST Tech Challenge Romania.

Ștefan Bîrsan, Denisa Dragotă, Vlad Veliciu, Mihai Dancu, Constantin Nistor și Maria Morar, toți elevi la Profilul mate-fizică de la Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth, formează echipa Code Warriors.

Ajutați de profesorul de fizică Marius Goșa și informaticianul Alex Musteață, elevii au construit un robot pe care l-au botezat Arthur, l-au programat să facă differite operațiuni, iar în perioada 22-24 februarie, se vor număra printre participanții la Campionatul Regional Eliminatoriu din cadrul BRD FIRST Tech Challenge Romania.

151 echipe de liceeni vor participa la BRD FIRST Tech Challenge România. 145 de echipe sunt din România și alte 6 din Rusia, Ucraina și Turcia. După competițiile regionale eliminatorii din 22-24 februarie, Bucureștiul va găzdui în 22-24 martie Campionatul Național, iar câștigătorii acestuia vor participa în Statele Unite ale Americii la Campionatul Mondial.

Foto: Facebook|Code Warriors

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.