Acasă Transilvania Online

Panouri anti-vaccinare în Mureș, Târnăveni, Cluj și Brașov

911
panouri anti-vaccinare

Panouri cu mesaje anti-vaccinare au fost amplasate miercuri, în ziua declarării epidemiei de gripă, în Mureș, Târnăveni, Brașov și Cluj pe arterele intens circulate.

Fotografiile cu panourile anti-vaccinare au apărut pe pagina de Facebook „Vaccinuri – cunoaşte riscurile”, alături de un apel la donaţii pentru susținerea unor asemenea printuri și pe viitor.

Panourile au fost amplasate, miercuri, în Târgu Mureş, pe str. Gheorghe Doja, în judeţul Braşov pe drumul spre Predeal, în localităţile Corunca şi Târnăveni din judeţul Mureş, precum şi în judeţul Cluj.

Panourile conţin mesajul „Vaccinurile sunt medicamente – citeşte prospectele. Cunoaşte riscurile”, „Tu ai mânca un măr dacă ar fi injectat cu ingrediente din vaccinuri?” sau „Vaccinurile sunt contaminate – metale grele, ADN uman, ADN animal”.

Proiectul „Cunoaşte Riscurile” este, conform paginii proprii de web, „un proiect pornit de un grup de părinţi informaţi, unii având copii vătămaţi grav de vaccinuri. Sunt specialişti din diverse domenii: cadre didactice (educatori, profesori, profesori universitari), cadre medicale (medici, stomatologi, asistenţi), ingineri, jurişti, avocaţi etc.

Scopul acestui grup, total lipsit de interese financiare si neafiliat niciunei industrii aducătoare de profit, este de a creşte gradul de conştientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor.

Acţiunile noastre sunt sprijinite de mai multe ONG-uri, dintre care enumerăm:

– Asociaţia Alianţa Părinţilor;
– Asociaţia EduVit;
– Asociaţia Învaţă să Zbori;
– Asociaţia Lion Mentor;
– Asociaţia Pro Consumatori;
– Asociaţia Pro Decizii Informate;
– European Forum for Vaccine Vigilance etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.