Acasă Nova TV

Ursul care s-a plimbat prin Mediaș a fost sâmbătă și în Valea Lungă | VIDEO

3340
Ursul care s-a plimbat prin Mediaș

Ursul care s-a plimbat prin Mediaș a fost sâmbătă și în Valea Lungă.

La sfârșitul săptămânii trecute un urs a apărut pe strada Baznei din municipiul Mediaș, s-a plimbat pe digul Târnavei, a mers apoi în zona Stadionului Gaz Metan, iar ulterior de pe strada Vasile Pîrvan a dispărut în pădure.

La scurt timp, acesta a fost văzut la mică distanță, în satul Valea Lungă. O filmare care a circulat astăzi în rețeaua de socializare Facebook îl surprinde la intrarea în localitate dinspre Mediaș. Filmarea a fost realizată sânbătă dimineață de către o femeie dintr-un autoturism.

Video: Facebook

2 COMENTARII

  1. Am sa va rog sa stergeti acest videoclip, nu ati cerut nicio aprobare celor care au filmat si e de prost gust acest lucru, altfel o sa discutam altfel, o zi buna.

    • După cum probabil ați observat apare ca sursa video-ului Facebook. În cursul zilei a fost distribuit de zeci de persoane în această rețea de socializare, care probabil nu au cerut nici ei aprobare. Din păcate noi nu am reușit să aflăm cine l-a realizat. Pe de altă parte, după cum poate știți, Facebook este spațiu public, așa că nu știu despre ce am putea discuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here