Acasă STIL DE VIATA

Primul Canal Tv 4K din România emite de sâmbătă, 24 noiembrie

489
Primul canal tv 4K din România

Primul canal tv 4K din România își va începe emisia sâmbătă, 24 noiembrie. Deocamdată vor fi transmise unele meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport și documentare la calitate 4K, a anunțat vineri RCS & RDS.

Digi 4K, primul canal tv 4k din țară, ce emite Ultra HD, va fi disponibil pentru abonații Digi TV (cablu digital), din marile orașe. Difuzarea se va extinde treptat în toată rețeaua de abonați, servicii de televiziune digitală.

De sâmbătă, 24 noiembrie, postul va intra în etapa de teste și abonații Digi TV vor putea experimenta, pentru început, calitatea 4K a unor meciuri de fotbal, transmisiuni din motorsport și documentare. Duminică, 25 noiembrie, de la ora 15:00, iubitorii motorsportului se vor putea delecta cu transmisiunea live a Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite (EAU), desfășurat la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina (în direct și pe Digi Sport 2).„, se arată în comunicatul companiei.

Postul va fi disponibil doar în grila Digi TV (cablu digital), gratuit, pentru perioada de testare, iar identificarea canalului se va realiza doar prin rescanare. Pentru a viziona corect și la calitatea 4K programele televiziunii, abonații trebuie să dețină un televizor cu rezoluție Ultra HD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here