Acasă Sport

Gaz Metan a dominat-o pe Concordia dar nu a găsit drumul spre gol | Video rezumat

174
Gaz Metan a dominat-o pe Concordia

Gaz Metan a dominat-o pe Concordia dar nu a găsit drumul spre gol.

Partida de la Chiajna s-a terminat la egalitate, scor 0-0. Alb-negrii au înregistrat a doua remiză albă în ultimele două etape și au rămas pe poziția a cincea a clasamentului cu 22 puncte acumulate.

Concordia a șutat prima spre poarta lui Răzvan Pleșca, dar mingea trimisă de Ronaldo Deaconu în minutul 11 a trecut pe lângă. Replica a venit peste cinci minute de la Nasser Chamed, care nu a găsit însă nici el cadrul porții. Deaconu a mai șutat o dată pe lângă poartă la jumătatea reprizei, imitat de Ely Fernandes de partea cealaltă. Cea mai mare ocazie a reprizei a venit cu un minut înainte de pauză. Alexandru Greab a fost pe poziții la lovitura de cap trimisă de Ely Fernandes.

Actul secund a debutat cu șutul lui Antoni Ivanov din marginea careului de 16 metri, care a fost respins însă în corner cu un reflex foarte bun de către Alexandru Greab. În minutul 62, portarul Concordiei a avut o nouă intervenție salvatoare la lovitura de cap a lui Ely Fernandes. În primul minut al prelungirilor șutul lui Antoni Ivanov a fost blocat de Greab, iar la ultima fază a meciului Fofana Boubacar a fost blocat de fundașii adverși în careul de 16 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here