Acasă Sibiu

Proxenet reținut la Sibiu | Supraveghea 3 tinere care se prostituau pe DN1

1074
Bănuit de proxenetism

Bănuit de proxenetism, un bărbat a fost reținut de către polițiștii sibieni.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Sibiu, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu, au reținut un bărbat, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism. 

„În fapt, la data de 5 noiembrie, în cadrul activităților specifice desfășurate pe DN 1, în zona Post Control Veștem, un echipaj de jandarmi a depistat trei tinere, care acostau persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale contra cost. Este vorba despre tinere cu vârsta cuprinsă între 21 și 29 de ani, din județele Mehedinți și Timiș. De asemenea, jandarmii au constatat că cele trei tinere erau insoțite de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Mehedinți, care le supraveghea activitatea.

Întrucât în urma verificărilor preliminare efectuate de către jandarmi s-au prefigurat indicii privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, reprezentanții I.J.J. Sibiu au sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu. Cu această ocazie, la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Din investigațiile desfășurate ulterior de către polițiștii sibieni a reieșit faptul că, în ultimele 6 luni ale anului în curs, în județul Sibiu, bărbatul în cauză le-ar fi determinat pe cele trei tinere să acosteze persoane în vederea întreținerii de raporturi sexuale, le-ar fi oferit protecție, transport, le-ar fi facilitat cazarea în municipiul Sibiu, în diferite apartamente închiriate, toate acestea în schimbul unor sume de bani.

Față de bărbatul în cauză, la data de 5 noiembrie, s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu” se arată într-un comunicat remis de către Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

Foto: incomod-media.ro

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here