Acasă Sport

Gaz Metan a fost învinsă clar la Giurgiu, după aproape o repriză în inferioritate numerică

138

Gaz Metan a fost învinsă clar la Giurgiu, scor 3-0, după aproape o repriză în inferioritate numerică.

Alb-negrii au făcut o primă repriză bună în care au avut posesia și mai multe ocazii de a marca, însă au primit gol cu cinci minute înainte de pauză. În debutul actului secund, Luis Aurelio a fost eliminat ușor de centralul Horațiu Feșnic, iar Gaz Metan a mai primit apoi două goluri, ambele de la Neluț Roșu.

Gaz Metan a avut prima șansă în partida de la Giurgiu prin atacantul Carlos Fortes. Șutul acestuia din minutul 4 a fost prins de Iliev. Replica gazdelor a venit de la Denis Alibec, care a șutat în minutul 9 pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca. Tot Astra a trecut pe lângă gol după o jumătate de oră de joc, atunci când șutul lui Dylan Bahamboula a trecut puțin pe lângă poartă.

Cu un om în minus

În minutul 39, Gaz Metan a avut o ocazie mare de a marca după ce Darius Olaru a centrat, David Caiado a reluat cu capul însă Iliev a reușit să respingă. Deschiderea de scor a venit în minutul 40, atunci când același Bahamboula a marcat cu o lovitură de cap după o centrare a lui Julien Begue. Prima repriză s-a încheiat cu șutul lui David Caiado, care nu a putut însă să îl învingă pe Iliev.

Actul secund a început prost pentru Gaz Metan. În minutul 55, Luis Aurelio a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu. Cu un om în plus, Astra a reușit desprinderea peste doar opt minute. Denis Alibec l-a deschis pe partea dreaptă pe Julien Begue, a cărui centare din prima a fost reluată în plasă de Neluț Roșu.

Același jucător a dus scorul la 3-0 în minutul 75, de această dată după o pasă a lui Azdren Llullaku, fost jucător al alb-negrilor. S-a terminat 3-0 pentru Astra, iar Gaz Metan a coborât pe poziția a șasea, ultima care asigură prezența în play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.