Acasă Nova TV

Atenție la cine vă bate la ușă! Avertizare de la ATM

1175

Atenție la cine vă bate la ușă! Falși angajați ATM!

Operatorul regională de apă și apă uzată a remis un comunicat de presă cu privire la o serie de cazuri înregistrate în ultimele zile, în care persoane neidentificate s-au dat drept angajați ai companiei Apa Târnavei Mari.

„În ultimele zile ne-au fost semnalate cazuri în care anumite persoane s-au prezentat la ușile medieșenilor și sub pretextul că sunt angajați ai companiei Apa Târnavei Mari au pătruns în imobile, susținând că efectuează anumite verificări ale instalațiilor. La finalul verificării au păgubit clienții cu diferite sume de bani pentru <<serviciile prestate>> și au sustras bunuri din casele acestora. Situația nu este una inedită, din nefericire, aceasta fiind o practică întâlnită și în anii trecuți. Aducem la cunoștința clienților noștri faptul că operatorul Apa Târnavei Mari nu derulează niciun fel de campanie de verificare a rețelelor interioare de apă și canalizare și vă rugăm să fiți vigilenți asupra persoanelor care vă bat la ușă și susțin că sunt angajații companiei noastre.

În plus, facem o serie de recomandări pentru a evita astfel de situații neplăcute:

1.Nu permiteti accesul în locuința dvs. decât acelor reprezentanți ai societății Apa Târnavei Mari, care au asupra lor o legitimație de serviciu. Vă recomandăm să examinați acest document cu atenție, iar în cazul în care aveți cea mai mică suspiciune să contactați societatea noastră pentru informații suplimentare la numerele de telefon: 0269 / 845919, 0269 / 830828, 0269 / 841425.

2.Conform Legii 241 (rp 2), limita de competență a operatorului este domeniul public, așadar reprezentanții companiei nu execută lucrări sau verificări la rețelele interioare.

3. Angajații societății noastre nu pretind și nu încasează sume de bani la domiciliul clienților, așadar, refuzați plata pe loc către presupușii angajați ai operatorului! Valoarea serviciilor prestate de reprezentanții ATM se regăsește distinct pe o factură separată de prestări servicii, aferentă lunii respective. Contravaloarea facturii se plătește la casieriile operatorului,
la terminalele de tip Paypoint și Payzone, sau prin virament bancar în conturile indicate pe factură.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here