Acasă Revista Presei

Accident pe Drumul E60 în județul Mureș | Drum blocat între Sighișoara și Tg Mureș

1265
Accident pe Drumul E60 în județul Mureș

Drumul E60, respectiv DN13 a fost blocat pe ambele sensuri în localitatea Chendu, la 27km de Sighișoara, în urma unui accident produs miercuri dimineaţa între două Tiruri, ambele fiind pe carosabil.

Unul dintre Tiruri era încărcat cu butoaie de bere iar celălalt fără marfă. În urma accidentului a rezultat o persoană încarcerată dar conştientă. Victima a fost descarcerată şi transportată la spital. La faţa locului au intervenit două autospeciale cu 9 subofiţeri informează ISU Mureş.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe un fir pe DN 13, în localitatea Chendu, judeţul Mureş, unde a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate 2 autocamioane.

Amintim că evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a unuia dintre şoferi, iar cauza producerii a fost depăşirea neregulamentară. În continuare se circulă îngreunat, deoarece valorile de trafic au crescut în urma accidentului, formându-se coloane de autoturisme pe ambele sensuri de mers.

Foto: Gergely Csaba-Gellert si ISU Mures

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here