Acasă Nova TV

Complexul de Servicii de integrare socio-profesională pentru persoane vulnerabile, funcțional din toamnă

575

Complexul de Servicii de integrare socio-profesională pentru persoane vulnerabile de la Mediaș, va deveni funcțional din această toamnă.

Acesta este rezultatul Proiectului „Activ VS. Pasiv”, derulat de către Asociația Phoenix Speranța în parteneriat cu Primăria Mediaș și Habitat for Humanity România și a beneficiat de finanțare din partea Fundațiilor Velux din Danemarca.

Marți în jurul amiezii a avut loc o întâlnire la sediul Asociației Phoenix Speranța, al cărei scop a fost discutarea funcționării viitoare a Complexului de Servicii de integrare socio-profesională pentru persoane vulnerabile de la Mediaș. Obiectivul acestuia este acela de a da șanse la o viață normală, independentă pentru tineri de până la 25 de ani, expuși excluziunii din cauza vulnerabilității create de lipsa școlarizării, sărăcie extremă, etnie sau dizabilitate.

În cadrul proiectului derulat de către Asociația Phoenix Speranța se construiește o structură de economie socială la fosta unitate militară de aviaţie, dar și un bloc de locuințe sociale pe strada Gravorilor.

Articolul precedent15 proiecte de hotărâre în ședința ordinară din luna martie
Articolul următor3,5 milioane de lei pentru lucrări de investiții în infrastructura de apă și apă uzată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.