Acasă Sibiu

Afecțiuni respiratorii | Spitalul Județean Sibiu a redus programul de vizitare

337
Spitalul Județean Sibiu a redus programul de vizitare

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a luat decizia de a reduce programul de vizitare. Măsura a fost luată datorită creșterii numărului afecțiunilor respiratorii.

Programul de vizitare a pacienților a fost redus la trei ore pe zi și un singur aparținător simultan la un pacient.

În urma recomandărilor primite de la Centrul National de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din România și de la Direcția de Sănătate Publică Sibiu, în contextul în care numărul afecțiunilor respiratorii este în creștere, secțiile Spitalului Județean Sibiu au fost informate că programul de vizitare a pacienților a fost redus la maxim trei ore/zi si un singur aparținător (simultan) la un pacient. Orarul de vizitare va fi stabilit de fiecare secție în parte, în funcție de specificul activității din cadrul acesteia și afișat corespunzător”, se arată într-o informare emisă de SCJU Sibiu.

La Secția Clinică Boli Infecțioase, din cauza adresabilității ridicate din această perioadă, s-a decis restricționarea accesului aparținătorilor, ca măsură de prevenție care va fi în vigoare până la scăderea numărului de afecțiuni respiratorii, au anunțat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Pacienții internați în cadrul acestei secții pot primi pachete de la aparținători zilnic în intervalul orar 13:30 -14:30.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here