Acasă Sibiu

Noul Mall din Sibiu | Lucrările încep în primăvară

2983
Noul Mall din Sibiu

Proiectul de construcție al noului mall din Sibiu, Festival Centrum, care va fi amenajat lângă Podul Gării, intră in linie dreaptă.

Reprezentanții investitorului, New Europe Property Investments (NEPI), au efectuat o nouă vizită la Sibiu unde au fost primiți de primarul Astrid Fodor. S-au discutat ultimele detalii cu privire la construcție, sistematizarea traficului și a parcărilor în zonă. Lucrările la noul mall din Sibiu vor începe în prima parte a anului.

Investitorul a anunțat că lucrările de construcție vor începe în primăvara acestui an și estimează că se vor încheia la sfârșitul lui 2019. Apreciez deschiderea cu care atât investitorul cât și dezvoltatorul au comunicat cu administrația orașului în acest proiect de mare anvergură ce va aduce fonduri importante la bugetul local prin taxe și impozite”, se arată într-un comunicat de presă al primarului de Sibiu, Astrid Fodor.

Centrul comercial va reprezenta o investiție privată de peste 70 de milioane Euro şi va cuprinde magazine pe o suprafață de 45.000 de metri pătrați. Totodată Cinegold va deschide, în incinta mall-ului, un cinematograf cu nouă săli care vor oferi proiecții 3D, 4D și o sală de realitate virtuală, scrie tribuna.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.