Acasă Nova TV

Harta neagră a accidentelor din Mediaș

2435
limitatoare de viteză

Șoseaua Sibiului și strada Avram Iancu conduc topul arterelor pe care s-au înregistrat anul trecut accidente grave de circulație.

În total pe raza municipiului Mediaș au fost anul trecut 15 accidente grave soldate cu 2 persoane decedate și alte 14 rănite grav. Neacordarea priorității la autovehicule și pietoni reprezintă cele mai importate cauze ale accidentelor grave produse anul trecut la Mediaș. Numărul acestora este în creștere comparativ cu anul precedent, la fel ca și numărul persoanelor care au avut de suferit de pe urma acestora.

Cele mai multe accidente grave, în număr de 5 au avut loc în zilele de sâmbătă, iar Șoseaua Sibiului conduce în topul zonelor negre din oraș.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

 1. Chiar nu inteleg cum stam cu mana in san si nu luam masuri !
  Am trecut prin Rm. Valcea. Sunt acele bumpere (denivelari inaintea trecerilor de pietoni). OK ! Pentru sofer sunt enervante dar daca poti salva niste vieti de ce sa nu fie montate ?
  Pe str. Nucului, continuata cu Govora, spre „centura” orasului, trec nenumarate tiruri. In fata blocului cu 10 etaje este o trecere pentru pietoni. Si aici au fost accidene anul trecut dar…
  Da, astia suntem noi ! Nu facem NIMIC pentru a reduce riscurile dar, DUPA, stam si ne dam cu parerea ce AR FI TREBUIT facut.
  Inca ceva ! Pentru cei care au trasat linia continua de la semafor, pe podul de peste Tarnava, pana la giratoriul spre centru orasului : uramriti circulatia timp de o ora si veti vedea ca se pot aduce imbunatatiri. De exemplu : din doua benzi, inainte de giratoriu, sa se faca O BANDA ! Dar…doar cu obstacole puse in calea unor naravasi…iresponsabili soferi !

  Sefi de departamente ar trebui sa-si mai desprinda funduletul de pe scaune si sa faca o vizita pe…sectoarele lor. Sa vada, la cald, cum se desfasoara activitatea.
  Ca o concluzie : orasul se scufunda !

  S-aveti o zi faina !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here