Acasă Nova TV

Ce se întâmplă cu Centrul de examinare teoretică pentru permise de la Mediaș

2030

Centrul de examinare teoretică pentru permise de la Mediaș, este în faza concursului pentru ocuparea posturilor necesare funcționării.

Acesta este răspunsul oferit de Prefectura Sibiu la adresele făcute de către Primăria Mediaș. În primăvara anului trecut, municipalitatea a pus la dispoziția Prefecturii Sibiu un spațiu corespunzător pentru funcționarea Centrului de examinare teoretică pentru permise auto.

Acesta a fost amenajat la fosta unitate militară de aviație. Lucrurile nu au mai avansat însă în 2017, iar Primăria Mediaș a trimis mai multe adrese către Prefectura Sibiu pentru a vedea dacă mai există susținere pentru acest serviciu. În cursul zilei de miercuri, a venit și răspunsul Prefecturii, conform căruia în prezent se desfășoară concursul pentru ocuparea posturilor vacante la acest serviciu, iar ulterior va fi comunicată data când va fi posibilă demararea efectivă a activității.

Centrul de examinare teoretică pentru permise de la Mediaș va deservi municipiul, orașele Copșa Mică și Dumbrăveni, dar și alte 16 localități din mediul rural.

Articolul precedentȘcoala Gimnazială Nr. 5 mai are 184 de elevi | Posibilă comasare cu Școala Gimnazială Nr. 7
Articolul următorPrima femeie prim ministru din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.