Acasă Sibiu

Cursa WizzAir Memmingen – Sibiu nu a mai plecat deşi era programată la ora 15

1185
Memmingen - Sibiu spre germania

Probleme, cauzate de vremea capricioasă, pentru pasagerii WizzAir care au bilete pentru ruta Memmingen – Sibiu.

Deşi cursa Memmingen – Sibiu era programată să plece la ora 15, ora României, din Germania, acest lucru nu s-a întâmplat. Avionul trebuia să ajungă la Sibiu, la ora 16.55.

Mai mult decât atât, compania low-cost a trimis sms-uri conform cărora zborul ar fi fost anulat, iar pe mailuri au fost trimise drepturile călătorilor în asemenea cazuri. Unii călători au întrebat la ghişeul de informaţii din Memmingen unde li s-ar fi comunicat că vor primi banii înapoi, în ţară, sau să se programeze pentru zborul de joi.

Pasagerii stau deocamdată în aerogară şi încearcă să afle mai multe amănunte, mulţi dintre ei neavând soluţii pentru cazare sau călătorie. Niciun reprezentant WizzAir nu este în aerogară.

ACTUALIZARE: Conform unor surse din rândul pasagerilor, călătorii care doresc să ajungă la Sibiu, ar fi găsit, pe cont propriu, un autocar ce îi va aduce la Sibiu. Plecarea ar fi la ora 18, ora locală. Costurile vor fi suportate de fiecare pasager. Niciun oficial WizzAir nu s-a interesat de soarta călătorilor. Nu se cunoaşte ce se va întîmpla cu persoanele care nu vor putea folosi eventualul autocar, dintr-un motiv sau altul.

Conform site-ului oficial WizzAir, în cazul anulării zborului din cauze operaţionale, pasagerii au următoarele opţiuni:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here