Acasă Sibiu

Fără permis, a fugit de poliție și s-a oprit cu mașina în curtea unui imobil | Foto

1060

Fără permis, a fugit de poliție și s-a oprit cu mașina în curtea unui imobil.

Incidentul s-a petrecut în noaptea 20 noiembrie pe raza localității Roșia. Un șofer nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor. Acesta și-a continuat deplasarea urmărit de echipajul de poliție până pe strada Principală din localitatea Cașolț. Pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

Imediat după producerea evenimentului, persoana aflată la volan și cei doi pasageri care îl însoțeau au fugit. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un bărbat în vârstă de 30 de ani. Acesta nu posedă permis de conducere. Pasageri au fost doi tineri de 17 ani, toți domiciliați în localitatea Alțâna.

De asemenea, s-a constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată din data de 19 noiembrie. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.Pe numele celui aflat la volan a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Roșia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.