Acasă Nova TV

Polițist medieșean rănit grav pe Autostrada A1 | VEZI amănunte

8591
polițist

Un polițist medieșean a fost rănit grav pe Autostrada A1. 

Incidentul s-a petrecut luni dimineața în zona localității Aciliu, între kilometri 274 şi 275. Un polițist de la Serviciul Autostrazi a fost lovit de un TIR. Acesta a coborât din mașină pe banda de urgență pentru a verifica un tir oprit, moment în care a fost lovit de un alt tir.

Polițistul rănit a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Târgu-Mureș. Acesta a suferit lovituri puternice la nivelul capului și membrelor superioare. Polițistul are 26 ani, este originar din Mediaș și lucrează în structurile MAI de un an, după ce absolvit în 2016.

ACTUALIZARE 1:

Horațiu Drăgan a fost operat la Târgu-Mureș pentru ruptură de rinichi, conform Agepres. Polițistul medieșean va mai suferi și alte intervenții chirurgicale.

„Polițistul a fost adus ieri (luni, n.r.) cu elicopterul SMURD la SCJU Târgu Mureș. În momentul în care a ajuns, era intubat și ventilat mecanic, prezenta fracturi multiple, o ruptură de rinichi și multiple traumatisme. A fost operat la Chirurgie de urgență, pentru problema cea mai gravă — ruptură de rinichi — iar acum este în Secția Clinică ATI. Încă este intubat și ventilat mecanic. Prognosticul medicilor este destul de rezervat ca urmare a multiplelor traumatisme și pentru că funcția rinichiului este afectată. Va mai suferi și alte intervenții chirurgicale, fiindcă prezintă leziuni la antebraț, picior, fracturi costale, fractură de os sacru. Prima operație s-a făcut de urgență’, a afirmat Mariana Negoiță, purtătorul de cuvânt al SCJU Târgu Mureș.

ACTUALIZARE 2:

Astăzi în jurul orei 15:30, Horațiu Drăgan a fost trezit de medici. Anunțul a fost făcut de fratele acestuia în rețeaua de socializare Facebook.

Foto: Facebook|INFO TRAFIC jud. SIBIU

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here