Acasă Nova TV

Apa Târnavei Mari extinde rețeaua de canalizare pluvială pe strada Cibin

306

Compania Apa Târnavei Mari anunță demararea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare pluvială pe strada Cibin din municipiul Mediaș, de la intersecția cu strada Calafat.

Lucrarea „Extindere rețea canalizare pluvială pe strada Cibin I, Municipiul Mediaș” are o valoare de 258.551,47 lei. Aceasta se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș în baza HCL nr. 187/2017. Ea vine să rezolve o problemă sesizată în numeroase rânduri de cetățenii din zona respectivă a cartierului Vitrometan. Investiția are în vedere realizarea de noi rețele de canalizare pluvială, respectiv, executarea a 180 ml rețea canalizare pluvială, 10 cămine și 8 guri de scurgere.

„Menționăm faptul că lucrarea se va executa pe tronsoane. Pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare. Circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.

Lucrarea „Extindere rețea canalizare pluvială pe strada Cibin I, Municipiul Mediaș“ va fi executată de SC FEROTERRA SRL. Conform contractului se va derula în perioada 04.09.2017 – 15.10.2017.

Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit. La finalizarea investiției cetățenii vor putea să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari. Totodată, rugăm respectuos proprietarii de garaje și de autoturisme, din zona în care se vor desfășura lucrările, să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente” se arată într-un comunicat de presă remis de către companie.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here