Acasă Nova TV

Noul regulament de acces în centrul istoric, în vigoare de astăzi | VIDEO

4769
centrul istoric

Centrul istoric al Mediașului a fost redat pietonilor.

Măsura a intrat în vigoare, iar accesul în Piața Regele Ferdinand va mai fi permis doar riveranilor dacă au posibilitatea să parcheze autovehiculele în curţile proprii, respectiv mașinilor de aprovizionare, în intervalul orar aprobat de către Consiliul Local.

Accesul în Piaţa Regele Ferdinand I se va face de acum înainte pe strada Stephan Ludwig Roth, iar ieşirea pe strada Petofi Şandor, ambele artere fiind cu sens unic.

De asemenea pe cele două străzi o bandă de circulaţie a fost amenajată ca şi parcare cu plată, tariful fiind de 3 lei pe oră. Totodată, în Piaţa Regele Ferdinand I, pe porţiunea dintre străzile Stephan Ludwig Roth şi Petofi Şandor, a fost amenajată o parcare cu plată, cu un tarif de 5 lei pe oră. Acest lucru a fost posibil prin mutarea barierei de acces în dreptul băncii OTP.

Regulamentul de acces în centrul istoric prevede şi o serie de sancţiuni pentru persoanele care nu vor respecta prevederile acestuia. Astfel, șoferii riscă amenzi de la 300 – 500 lei dacă nu își iau tichet de parcare sau dacă intră cu motociclete, motorete și scutere, sau cu autovehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 3,5 tone.

Articolul precedentMediașul va avea din nou cinematograf | VIDEO
Articolul următorAccident pe Şoseaua Sibiului | Motocicletă acroşată

1 COMENTARIU

  1. O masura buna, dupa parerea mea.
    Sa vedem insa cum se va circula pe Petofi Sandor. Ma refer la pietoni. Slalom printre masini, ca pana acum ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.