Acasă Nova TV

Interpelări făcute de Mihai Macaveiu | DN 14 și Spitalul Mediaș

1409

Cine a semnat recepția lucrărilor pe Șoseaua Sibiului și pe strada Aurel Vlaicu, acesta este subiectul unei interpelări făcute de către consilierul local PSD Mihai Macaveiu la ultima ședință ordinară.

Alesul social-democrat pregătește și o altă interpelare care vizează un fost angajat al Spitalului Mediaș, concediat anul trecut și care va trebui repus în funcție după ce a câștigat procesul cu instituția.

Mihai Macaveiu a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre situația străzilor Șoseaua Sibiului și Aurel Vlaicu, acolo unde au apărut probleme cu asfaltul turnat în toamna anului trecut. Social-democratul a explicat că a făcut o interpelare pentru a afla cine a semnat recepția lucrărilor pe aceste artere.

Mihai Macaveiu a vorbit și despre o interpelare legată de un fost angajat al Spitalului Mediaș, care a câștigat procesul cu instituția și va trebui repus în funcție.

3 COMENTARII

  1. Nea Macaveiu, stai linistit ! Nu se va gasi niciun vinovat.
    Suntem un popor naiv si usor de prostit. Cam din…4 in 4 ani.
    P.S. OK ! Zilnic !

  2. Cand a trebuit sa-l contest, l-am contestat, acum daca ar avea nevoie de sustinere, in aflarea celor responsabili pt asfaltarea paguboasa strazilor din oras, am sa-l sustin, deoarece asa este normal, cand ceva nu merge bine. Nu ne intereseaza culoarea politica atata timp cat se vrea binele orasului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.