Acasă Nova TV

Aleșii locali PSD își explică votul la lista gratuităților pe Meditur și fântâna arteziană

1088

Consilierii locali PSD și-au explicat abținerile la mai multe proiecte de hotărâre din ședința desfășurată la începutul acestei săptămâni.

Social-democrații le-au răspuns colegilor din Consiliul Local Mediaș, cu privire la lista persoanelor care circulă gratuit pe mijloacele de transport în comun ale Meditur, respectiv reabilitarea fântânii arteziene din centrul istoric.

Nu vrem să îngrădim dreptul nimănui de a circula gratuit cu mijloacele de transport în comun, dar ne dorim ca totul să fie corect, legal și transparent. Consilierul local Dana Morăraș a explicat că lunar, aleșii au de aprobat o listă cu 8.000 persoane care beneficiază de transport gratuit, iar în realitate circulă mult mai puține.

Consilierul local Mihai Macaveiu a explicat și votul social-democraților la proiectul care vizează reabilitarea fântânii arteziene din centrul orașului. Acesta spune că suma prevăzută, de peste 240.000 lei, este una enormă.

1 COMENTARIU

 1. Uitati de ce lucruri marunte se leaga PeSeDistii… de legitimatiile pensionarilor de transport, in loc sa rezolve probleme mari pt. oras:

  -de aducerea unor investitori in oras,
  -de creearea unor locuri de munca care sai faca concurenta fabricii Krombeg,
  -de dezvoltarea infrastructurii (centrua ocolitoare, statul la bariera, etc)
  -de construirea unor cladiri/ spatii de birouri moderne (IT, RAR, exam. Auto, etc)
  -de atragerea de forta de munca din imprejurimi, in orasul nostru;
  -de mutarea tiganiilor din zona centrala la marginea orasului (Targul Porcilor);
  -de constructia de blocuri (pe varianta, Mosnei, si in toate cartierele) si extinderea teritoriala a orasului;
  -de construirea unei Facultati/Academii/Sc. de arte si meserii/Colegiu, etc pt a studia tinerii la noi in oras, si pt.a ramane aici.

  Lasati pensionarii ca ei nu mai aduc nici un beneficiu orasului. Nu mai ajuta cu nimic comunitatea.

  Atrageti tineret in oras nu mai premiati batranii, cupluriile de aur, octogenarii si dinalea, mai bine ajutati tinerii, romani care au minim 2-3-5 ani de munca, fara intrerupere si ajutatii sa traiasca, sa munceasa in oras, nu sa plece in alte orase, sau, mai rau prin strainatate! Nu vedeti ca orasul se depopuleaza vazand cu ochii, si voi va certati! Numa plimbati hartii prin primarie, si salarul vine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.