Acasă Sport

Remontada marca Eric de Oliveira | Gaz Metan-Pandurii 3-1

922

Gaz Metan a învins Pandurii Târgu-Jiu cu scorul de 3-1.

Brazilianul Eric de Oliveira a fost decisiv pentru formația sa. Intrat după pauză acesta a marcat un gol superb și a pasat la celelalte două reușite semnate de Alexandru Munteanu și Daniel Sikorski. Gorjenii au deschis scorul în prima repriză prin Negruț, dintr-un penalty discutabil.

Gaziștii au început bine partida cu Pandurii însă Alexandru Buziuc și Alexandru Curtean nu au reușit să înscrie. În minutul 14, Ionuț Buzean a fost aproape de un super gol însă șutul său a lovit bara transversală. Contrar cursului jocului în minutul 41 oaspeții au obținut o lovitură de pedeapsă după un presupus henț al lui Aymen Tahar. Sergiu Negruț a executat și deschis scorul.

După pauză, tehnicianul Cristian Pustai l-a aruncat în luptă pe brazilianul Eric de Oliveira,  iar mutarea a fost decisivă. Mai întâi în minutul 78 acesta a centrat perfect pentru Alexandru Munteanu care a egalat după ce a scăpat din marcaj.  În minutul 84, mijlocașul a primit un balon în marginea careului de 16 metri și a înscris cu un șut superb, fără speranțe pentru portar. În prelungiri, Eric a recuperat o minge în jumătate adversă, a scăpat singur cu portarul și a pasat pentru Daniel Sikorski care a îndeplinit o simplă formalitate.

Foto: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.