Acasă Revista Presei

Zeci de tineri au ocupat Avocatul Poporului | Sunteti concediat

544

Zeci de tineri au intrat in sediul institutiei Avocatul Poporului pentru a depune o petitie, semnata de aprox. 140 000 de romani, prin care se cere demisia lui Victor Ciorbea.

Tinerii au fost intampinati de politisti si jandarmi. Ciorbea s-a aratat dispus sa vorbeasca cu sapte dintre ei, insa cu conditia de a nu fi inregistrat. Tinerii au refuzat, acuzand lipsa de transparenta. Ei au parasit sediul Avocatului Poporului dupa cateva ore in care au asteptat in zadar sa fie primiti de Victor Ciorbea in conditii de transparenta, scrie Aktual24.ro.

Initiatorii petitiei il acuza pe Ciorbea ca acorda „foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati”.

Domnule Ciorbea, Suntem nemultumiti de felul in care va derulati activitatea, acordand foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati. Va cerem sa eliberati postul pentru cineva care pune interesul cetateanului pe primul loc.

(…) Cand au fost oameni calcati in picioare la Pungesti, nu a avut nicio apasare. Cand mii de persoane cu dizabilitati ar fi avut nevoie de implicararea sa, le-a intors spatele. Cand “scriitorii” din puscarii sau presedinti de partid certati cu legea i-au cerut sprijinul, nu a ezitat sa il ofere”, spune initiatorul petitiei. (aktual24.ro)

Petitia poate fi semnata AICI.

Foto: Vlad Petri/Facebook

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Cat pe ci sa ma adresez cu ,,domnule Ciorbea”,dar cum pot sa-i spun domn unei anomalii genetice cum este excrementul asta hidos,care s-a vandut organizatiei criminale psd? Deci,mai gunoiule,tu nu ai fost pus acolo sa aperi hoti,criminali,puscariasi si curve! Tu,imbecilule,trebuie sa slujesti poporul,dar nu ai facut treaba asta,deci pleaca dracului de acolo,pana mai esti cat de cat intreg,accident biologic ce esti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here