Acasă Nova TV

Pacient tratat pe o banchetă la Spitalul Municipal Mediaș | Povestea fotografiei

4434

Un tânăr în vârstă de 28 ani din Brateiu care suferă de diabet a fost tratat pe o banchetă timp de aproximativ 90 de minute.

O fotografie care înfățișează un tânăr în perfuzie care stă pe o banchetă, publicată cu mențiunea ,,Condiții spitalul Mediaș”, a făcut valuri în mediul on-line.

Povestea acesteia este foarte simplă și a fost explicată de către conducerea Spitalului Municipal Mediaș. Tânărul din imagine este din comuna Brateiu are 28 ani și suferă de diabet. Pe parcursul anului 2016, acesta a fost internat la Spitalul Municipal Mediaș de 34 ori.

La începutul acestui an, acesta a fost din nou internat, iar ulterior a ajuns la spital în Cluj-Napoca. După externare, a ajuns din nou  la Spitalul Mediaș. Datorită stării sale de sănătate care impunea o intervenție rapidă și având în vedere că nu exista în momentul acela un pat disponibil, s-a decis recurgerea la o improvizație. Astfel, acesta a fost tratat pe o banchetă  într-un salon, asta până în momentul în care s-a rezolvat problema patului.

Tânărul care este internat și în prezent în cadrul Spitalului Municipal Mediaș reprezintă un caz social. Acesta nu urmează tratamentul de care are nevoie, adică nu își administrează insulină zilnic. Din acest motiv, conducerea unității sanitare medieșene a solicitat efectuarea unei anchete sociale și consideră că acesta trebuie instituționalizat într-o instituție de profil. 

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here