Acasă Sport

Revenire marca Gaz Metan | Alb-negri au învins Chiajna cu 3-1

409

Gaz Metan a învins Concordia Chiajna cu scorul de 3-1. 

Ca și în precedenta partidă disputată pe teren propriu cu CSMS Iași, alb-negri au fost conduși și de ilfoveni, însă au revenit spectaculos în repriza a doua. Mircea Axente cu o dublă și Azdren Llullaku mențin gruparea de pe Târnava Mare pe podiumul Ligii întâi.

Alb-negri au fost echipa care a încercat mai mult în jumătatea adversă în prima repriză însă cei care au marcat au fost oaspeții. În minutul 27, Cristian Ciobanu a profitat de o eroare a lui Aleksander Susnjar în careu și a înscris cu un șut fără speranță pentru Răzvan Pleșca. La doisprezece minute de la reluarea jocului, Concordia a rămas în zece oameni după ce Milano Koenders a văzut al doilea cartonaș galben și implicit cartonașul roșu.

După doar minute, Dario Rugasevic a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Mircea Axente care a egalat scorul pe tabela de marcaj. Peste alte opt minute, Azdren Llullaku și-a adus echipa în avantaj după ce a finalizat cu stângul din interiorul careului. Scorul final a fost stabilit de Mircea Axente în minutul 72. Atacantul Gazului Metan a fost deschis foarte bine de Eric de Oliveira, a șutat la poartă, Bălgrădean a încercat să respingă dar mingea a intrat până la urmă în plasă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.