Acasă Nova TV

Aproximativ 60 maidanezi au fost ridicați de pe raza municipiului Mediaș

1495

Aproximativ 60 maidanezi au fost ridicați în ultima perioadă de pe raza municipiului Mediaș.

Pentru a răspunde sesizărilor venite din partea cetățenilor, Serviciul Public de Ecologizare a încheiat un contract cu o firmă de ecarisaj din orașul Turda, care vine săptămânal în locurile în care există reclamații. Soluția este una provizorie, iar de anul viitor se va construi un adăpost pentru maidanezi în zona Hula Baznei.

 

Maidanezii au fost ridicați din mai multe cartiere ale orașului, în baza sesizărilor primite de către Serviciul Public de Ecologizare, care a încheiat un contract cu o firmă specializată din Turda. Municipalitatea a găsit astfel o soluție pentru această problemă, în condițiile în care centrul de ecarisaj de la Mediaș se va construi abia la începutul anului viitor.

Construirea unui centru de ecarisaj la Mediaș  a fost luată în discuție în ședința Consiliului Local din luna septembrie.

2 COMENTARII

    • De acord! Degeaba ii aduna si ii duc la adaposturi pentru ca de acolo foarte putina lume vine sa ia cate un caine acasa, se inmultesc si acolo, se vor aduna tot mai multi caini in acele centre si vor consuma tot mai multi bani pentru mancarea si intretinerea lor, cea mai simpla solutie, ori ii vindem in alte tari unde se consuma carnea de caine ori ii eutanasiem!!! simplu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.