Acasă Nova TV

Curăţenie în tot oraşul | Campania a început la kilometrul 0

453

A început curăţenia de toamnă în municipiul de pe Târnava Mare.

Până pe 11 noiembrie, vor fi organizate acţiuni ample de igienizare în toate zonele oraşului de către operatorul de salubritate ECO-SAL şi Serviciul Public de Ecologizare. În toată această perioadă, se vor colecta gratuit deșeurile biodegradabile, vegetale și cele voluminoase.

În această dimineaţă s-a dat oficial startul la curăţenia de toamnă. Angajaţii ECO-SAL şi cei ai Serviciului Public de Ecologizare, alături de utilajele operatorului de salubritate, au intervenit în centrul istoric al municipiului de pe Târnava Mare. Aleile au fost măturate şi igienizate, iarba a fost tăiată iar piaţa a fost curăţată de către automăturătoare. În următoarele cinci săptămâni se va interveni în toate zonele oraşului pentru ridicarea tuturor tipurilor de deşeuri, iar pe fiecare stradă în parte se va mătura mecanizat sau manual. 

Deșeurile biogredabile, vegetale și cele voluminoase, se pot depozita gratuit şi la Centrul pentru preluarea separată a acestora, localizat pe strada Gării, lângă Stația de epurare a apei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.