Acasă Nova TV

Reacții PNL la declarațiile și ieșirile PSD | Politica s-a încheiat, acum trebuie să muncim CU TOȚII

1523

Politica s-a încheiat, acum trebuie să muncim cu toţii, a fost mesajul consilierului PNL Viorel Pasc, adresat colegilor din PSD, dar şi senatorului Viorel Arcaş, la conferinţa de presă organizată în sediul PNL din Piaţa Regele Ferdinand.

Declaraţia vine în urma Şedinţei Extraordinare a Consiliului Local, atunci când cosnsilierii PSD au părăsit sala de şedinţe dar şi după criticile vehemente lansate de aceştia, având ca subiect situaţia de la Gospodăria Comunală.

Vă reamintim că preşedintele PSD Mediaş, Viorel Arcaș, a considerat că prima şedinţă a noului Consiliu Local a fost o mascaradă în toată regula. Partidul Social Democrat a criticat atât desemnarea administratorului special cât mai ales mandatarea unei persoane în AGA la Gospodăria Comunală și a părăsit ședința extraordinară de miercuri.

1 COMENTARIU

  1. Pai domnule dinozaur senator, nu crezi ca ar fi timpul sa termini chiar tu cu mascaradele, sa lasi ticalosia care te caracterizeaza deoparte si sa pui umarul la orasul asta? Atata poti, ticalos ce esti? Iti pasa ce ciolan primeste PSD in loc sa iti pese de destinele orasului? Din prima sedinta ai atatat la cearta si discordie? Nu crezi ca e cazul sa mai iesi dracului din politica si sa lasi tinerii sa conduca? Chiar vrei sa sa fii facut de rasul targului ca sa-ti iei boarfele si sa pleci? Mi-e sila de jegul pe care il improsti in jur si ma mir cum te mai suporta colegii de partid? Nu ai imputit locul ala pe care stai de atata vreme? Nu crezi ca ar fi timpul sa te pensionezi naibii odata si sa ne dai pace? Nu sunt PNL-ist si nu apartin de nici un partid dar cand vad cum se umfla gunoaiele mi se face greata. Tie chiar nu-ti pute nimic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here