Acasă Nova TV

Sprijin total pentru Gheorghe Roman şi echipa PNL Mediaş

1048

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a venit la Mediaş pentru a-l susţine pe Gheorghe Roman şi echipa pentru Consiliul Local.

Alături de acesta s-a aflat şi conducerea judeţeană a formaţiunii, dar şi Daniela Cîmpean, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu.

Gheorghe Roman se bucură de sprijin de la cel mai înalt nivel al Partidului Naţional Liberal. În luna martie, Copreşedintele Alina Gorghiu a fost la Mediaş, iar în discursul său şi-a arătat susţinerea totală pentru Gheorghe Roman şi echipa PNL în cursa pentru Primăria Mediaş.

Ulterior a făcut acelaşi lucru secretarul general al partidului, primarul din Oradea Ilie Bolojan care a fost şi el la Mediaş. La sfârşitul săptămânii trecute a venit şi celălalt copreşedinte PNL, Vasile Blaga, care l-a asigurat pe Gheorghe Roman de sprijinul său total în cursa pentru Primărie dar şi de sprijinul viitorului guvern pentru proiectele prioritare ale Mediaşului. 

În urma tragerii la sorţi de la Biroul Electoral de Circumscripţie numărul 2 Mediaş, Gheorghe Roman, candidatul PNL pentru funcţia de prima ocupă prima poziţie pe buletinul de vot. De asemenea, Partidul Naţional Liberal ocupă prima poziţie pe buletin la Consiliul Local.

2 COMENTARII

  1. cum e dna Turcan, campania trecuta il huleai pe Roman traseistu, acum numa ca nu-l pupi, in rest faci orice :))) sa nu mai zic de Blaga hotu, am o scarba de astfel de oameni de numa. Dar eu snut fan, Roman la primarie, sa fure tot din Medias 😉

  2. Sunt sceptic in privinta lui Roman ca primar, aproape sigur ca nimic nu se va schimba in Medias in cei 4 ani de mandat ai dansului,cum nu sa schimbat aproape nimic pe mandatul lui Neamtu, doar ca sa sapat tot orasul si strazile, (in special cea mai circulata strada, Soseaua Sibiului) au ramas aceleasi,rele, si pline de gropi. asa strazi asa primar,

    De la dl Roman nu ma astept la „minuni” in oras. m-as bucura sa-mi dea o „palma” prin fapte actualul primar, dar ma indoiesc; cu dl Neamtu ne-am lecuit… ce manarii au facut ei la primarie impreuna cu Gospodaria Comunala!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.