Acasă Revista Presei

Promisiunile gogonate ale candidaţilor la primărie | Tunel pe sub Dunăre, metrou în Ardeal sau case gratis

375

Candidaţii care se visează primari le promit marea cu sarea alegătorilor. Unele proiecte sunt greu de realizat din cauza lipsei banilor, altele doar amuzante sau pur şi simplu aberante, fie că vorbim de oraşe reşedinţă de judeţ, fie de comune.

Mulţi dintre românii care candidează pentru funcţia de primar îşi construiesc întreaga campanie electorală pe adevărate baloane de săpun. Ei promit, cu generozitate, autostrăzi, stadioane, tuneluri complicate, elicoptere şi case cadou, fără să poată explica de unde vor face rost de bani, scrie Adevărul.

În județul Alba, cu Bonnie Tyler.
Mircea Trifu, candidant independent la Primăria Alba Iulia şi proprietar al unei agenţii imobiliare, susţine, printre altele, că, dacă va fi ales primar, va aplica metoda „Bonnie Tyler“ pentru a face rost de bani. „Adică n-o mai chemăm de 20 de ori să cânte o ora în Piaţa Cetăţii şi realizăm o platformă industrială“, afirmă candidatul independent.

La Cluj, Emil Boc nu şi-a epuizat promisiunile grandioase cu slabe şanse de realizare în 2012. El propune un Parndorf de România la Cluj. Candidatul Mişcării Liberale Liviu Alexa promite că va angaja clovni pe post de funcţionari public, iar independentul susţinut de PSD, Octavian Buzoianu, scoate de la naftalină ideea metroului vehiculată în 2008 de Gheorghe Funar.

Foto: unimedia.info

Citește mai mult pe Adevărul

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here