Acasă Nova TV

Dumitru Chisăliță: Transgaz nu se mută de la Mediaș, el s-a mutat

2111

Specialistul în gaze naturale Dumitru Chisăliță a comentat pe blogul său personal afirmațiile făcute la Mediaș de Copreședintele PNL, Vasile Blaga, despre mutarea sediului Transgaz în capitală.

Zilele trecute se facea o afirmatie: “Cat suntem in viata Transgaz nu se muta de la Medias!” Voi face cateva aprecieri, asupra acestei problematici. Managementul Privat instalat la Transgaz Medias in urma cu 4 ani a venit cu un program nu foarte inchegat, dar ambitios. Fara sa mi proun o analiza a acestui program, aproape de finalul mandatului conducatorilor de la Transgaz, avem o realizare importanta a managementului privat, este adevarat in afara programului pe care si l-au propus, mutarea activitatii si a deciziei la Bucuresti.

In fapt exceptand sediul social, Transgaz s-a mutat la Bucuresti. Dar o problema si mai mare este modul parsiv in care s-a facut aceasta, pe din dos, netrasparent si neprofesionist. In patru ani s-au dublat toate posturile de conducere de la Medias, in Bucuresti. In fapt s-a mutat conducerea si decizia companiei la Bucuresti. O consecinta cu adevarat periculoasa a acestei mutari si a modului in care s-a procedat este incoerenta in unele decizii, urmare a dublarii posturilor (evenimentele petrecute in ultimele luni scotand in evidenta acest fapt).

“Nu fac eu, ca face celalalt”, este un principiu care intr-o activitate asa cum este activitatea de transport gaze este fatala. Trebuie recunoscut ca astazi Transgaz-ul este la Bucuresti. Poate ar trebui sa le cerem celor care fac promisiuni cu privire la mutarea Transgaz, sa si respecte promisiunile, respectiv sa se “sinucida – politic”.

Sursa: dumitruchisalita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.