Acasă Revista Presei

Directorul general al Transgaz, bonus de 1.500.000 de lei

1259

Transgaz, compania naţională de livrare a gazului natural, îşi plăteşte regeşte şefii. De exemplu, directorul general Petru Văduva a câştigat pe parcursul anului 2015, doar din salariu aproape 50.000 de euro. Acesta a mai primit şi un bonus de 1,5 milioane de lei. Cu toate acestea cei de la Transgaz susţin că aceste remuneraţii sunt meritate, transmite B1TV.

  În fiecare an compania anunță un profit tot mai mare. Tarifele de transport practicate de Transgaz și aprobate de Autoritatea de Reglementare au crescut gradual în fiecare an, iar aceste tarife s-au regăsit doar în tarifele românilor.

Anul trecut directorul general avea un salariu de 200 de mii de lei, iar trei membri ai Consiliului de Administrație aveau un salariu de peste o sută de mii de lei.

În același timp, Transgaz nu a facut niciun fel de investiție, astfel refeaua de transport gaze este într-o stare deplorabilă.

Sursa: money.ro

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. Pe Vaduva nu il plateste Transgazul.ci organizatia criminala care l-a numit acolo cu scopul de a distruge sau de a contribui la distrugerea acestei companii.Uitati numai ce fata de tractorist ratat are,pai pe asta daca-l duci la gara se urca in marfar,cum credeti ca poate conduce o companie,nu este clar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here