Acasă Nova TV

Interpelări pentru Premierul Cioloş | Ce se întâmplă cu sediile Romgaz, Transgaz şi centura ocolitoare

1878

Senatorul PSD Viorel Arcaş a depus două interpelări adresate premierului Dacian Cioloş.

Una dintre acestea vizează zvonurile apărute cu privire la mutarea în capitală a sediilor Transgaz şi Romgaz, iar ceea de-a doua centura ocolitoare a municipiului de pe Târnava Mare.

Viorel Arcaş s-a adresat premierului Dacian Cioloş pentru a afla dacă Guvernul intenţionează într-adevăr să mute sediile Transgaz şi Romgaz la Bucureşti. Senatorul social-democrat spune că nu poate sta cu mâinile în sân într-o asemenea situaţie.

O altă interpelare vizează centura ocolitoare a municipiului Mediaş. Senatorul medieşean spune că a aflat faptul că noua conducere a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale nu vrea să semneze contractul de atribuire pentru refacerea studiului de fezabilitate.

1 COMENTARIU

  1. De mutat,nu se va muta nimic la Bucuresti,dar Consiliul de Administratie Romgaz,este infectat cu fanarioti de la Bucuresti(care oricum nu au nimic comun cu extractia de gaze)numiti cu scopul bine determinat de a submina aceasta parte a economiei! Ba mai mult,acum trebuie parca si doi ,,administratori”,tot hoti adusi de pe la Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.