Acasă Nova TV

Biroul de examinare auto nu se deschide sigur în ianuarie | VEZI amănunte

832
permisul

Biroul de examinare auto de la Mediaş nu se deschide sigur luna aceasta.

Primăria Mediaş trebuie să prevadă în bugetul pe anul în curs sumele necesare pentru amenajarea şi dotarea spaţiului de la fosta unitate militară de aviaţie, iar abia ulterior se vor putea face lucrările necesare. În momentul demarării activităţii biroului, examinarea teoretică a candidaţilor se va desfăşura o dată pe săptămână.

Biroul de examinare auto în vederea obţinerii permisului de conducere mai are de aşteptat. În luna decembrie a anului trecut, reprezentanţii Instituţiei Prefectului au avut o întâlnire cu cei ai Primăriei Mediaş şi s-a propus ca locaţie un imobil de la fosta unitate militară de aviaţie. Dotările necesare cu excepţia echipamentelor hardware trebuie asigurare de către municipalitatea medieşeană, care nu are deocamdată buget aprobat.

În condiţiile în care Mediaşul nu va avea buget aprobat decât la sfârşitul lunii ianuarie, sau poate chiar la începutul lunii februarie, lucrările de amenajare şi dotare a biroului nu vor putea începe decât ulterior. În momentul în care sediul va fi gata va mai dura şi instalarea echipamentelor hardware necesare pentru desfăşurarea activităţii de examinare teoretică, astfel că este posibil ca biroul să devină funcţional abia în luna martie.

Foto: milcovul.ro

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. primaria medias doarme in papuci, in frunte cu dna. minea si taropa!!!! normal ca primaria nu are bani sa cumpere 10 calculatoare, pentru ca mediesenii si cei din imprejurimi sa nu mai mearga la SB, sa sustina examenul teoretic.
    primaria nu are bugetul aprobat pt 10 calculatoare dar are bani pt borduri (greweln), si sa faca parcuri si hinti!!! halal

    primarie slaba, oras slab!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here