Acasă Revista Presei

Vineri e BLACK FRIDAY 2015 | Vezi magazine participante

486

Magazinele participante la Black Friday 2015 sunt tot mai multe de la an la an. Suntem la a cincea ediţie a evenimentului şi deja s-a extins în aproape toate segmentele comerţului.

Chiar dacă sunt tot mai multe magazine participante la Black Friday 2015, nu uita că unele dintre ele mai şi măresc preţurile înainte. Totul e să compari preţurile şi să vezi unde ieşi în câştig.
VEZI AICI UN GHID care îţi explică de ce unele magazine măresc prețurile înainte şi cam ce flexibilitate au să facă aşa ceva.

Black Friday în România a început prin eMAG, iar apoi a fost preluat şi de alţi jucători din piaţă. În 2015 însă nu mai este vorba doar de magazine din electroIT, ci s-a ajuns la shopping, mâncare, auto şi nu numai. Black Friday este un nume care promovează foarte uşor reducerile, astfel că a fost împrumutat pe unde s-a putut.
emag black fridayCând vine vorba de eMAG, magazinul promite 250.000 de produse din toate categoriile, conform Playtech, şi începe în dimineaţa zilei de 20 noiembrie. Campania se va desfăşura o singură zi.

Flanco, Media Galaxy şi Altex au campanii de Black Friday timp de o lună. F64, cel mai mare magazine foto-video, începe pe 20 noiembrie şi are „deschis” la oferte până pe 22.

QuickMobile, pe de altă parte, promite reduceri de până la 80%. quickmobile black friday Dacă vrei un ceas, poţi urmări TopCeas, iar pentru gaming există PCGarage. De asemenea, Ideall are o gamă consistentă de produse pe care le va lista cu reducere de Black Friday.

Iată mai jos o listă cu alte magazine online care te-ar putea ajuta, în cea mai importantă zi de comerț din an, BLACK FRIDAY 2015, cu menţiunea că va fi actualizată până vineri.

emag black friday

sport depot black friday weekend

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here